SREĆAN 8. MART – međunarodni praznik “DAN ŽENA”

Poštovane radne koleginice, majke, supruge, sestre i prijateljice u Upravi za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine Samostalni Sindikat državnih službenika i zaposlenika UIO BiH čestita Vam 8. mart-međunarodni praznik “Dan Žena”.

Želimo vam srećan praznik, da uspješno spajate vašu dobrotu, ljepotu, ažurnost i odgovornost svojstvenu samo ženama, sa hrabrošću i odlučnošću koja se traži u našem poslu i životu svake žene u sadašnjem vremenu.

Samostalni Sindikat Uprave za indirektno oporezivanje BiH   želi  da vaš posao uvijek predstavlja radost, i da vas kroz isti okružuje poštovanje, uvažavanje, prijateljstvo i radost što svakako zaslužujete svim danima u godini!

Za Vaš praznik, od Samostalnog Sindikata Uprave za indirektno oporezivanje BiH primite i ovim putem čestitku kao mali znak pažnje i zahvalnosti što nam pružate razumijevanje i dajete moralnu podršku. Nadamo se da ćemo, kako budemo rasli i uživali više povjerenja među našim kolegama, biti u mogućnosti da i Vas svaki put sve više obradujemo i da Vam pomognemo ukoliko zatreba .

Povodom 8. marta-međunarodnog praznika “Dana žena” Samostalni Sindikat državnih službenika i zaposlenika UIO BiH je donio odluku da svim ženama koje su članovi Sindikata na tekuće račune isplati novčani poklon u iznosu od 50,00 KM i pošalje prigodnu čestitku kao mali znak pažnje i zahvalnosti na nesebičnoj podršci bez koje ne bi ni bilo ovog Sindikata.

Hvala Vam što ste tu sa nama i što nam svakodnevno uljepšavate obavljanje svakodnevnih poslova i radnih zadataka!

Čestitka poslata članicama Sindikata